27 Haziran 2014 Cuma

Ta-Tu-Ta

Hiç yorum yok :
 


Selam Ta-Tu-Ta:)
Ta-Tu-Ta ne demek derseniz?

Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği, bu kez içinde bulunduğumuz dönemin acil çözüm bekleyen bir çok sorununa aynı anda çözüm getiren bir projesi: “Ekolojik Çiftliklerde Tarım Turizmi ve Gönüllü Bilgi ve Tecrübe Takası”. Yani Tarım-Turizm-Takas

 2004 yılında başlayan proje Ta-Tu-Ta ile ister çiftliklere konuk olabiliyorsunuz, isterseniz de gönüllü olarak çiftliklerde çalışabiliyorsunuz. Sadece Türkiye değil, yurt dışından da başvurular alınıyor. Böylelikle tatil yaparken, ekolojik hayata katkıda bulunmuş oluyorsunuz.
Projenin başında göller yöresi ve Antalya-Çıralıdan seçilen ekolojik çiftliklerin sayısı git gider artmış.. Karadeniz, Akdeniz, Ege ve Marmara bölgesi başta olmak üzere İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun çeşitli yerlerinde çiftlikler de eklenmiş.

 Öncelikle Buğday Derneği'ne üye oluyorsunuz, Buğday Derneğinin üyeliği birçok yerde avantaj sağlıyor size.
tatuta.org  ile aynı mail adresi ile üye olduğunuzda Buğday Derneği üyeliğiniz geçerli oluyor. Böylelikle tatuta.org adresınde çiftliklerin ayrıntılı bilgilerini içeren ekran açılıyor.



Sizi tanıtan profilinizi tamamladıktan sonra istediğiniz çiftliğe başvurabılıyorsunuz. Çiftlik sahipleri birkaç gün içinde size geri dönüş yapıyorlar. Böylelikle tarihler ve detaylar konuşulmaya başlıyor:)

Bende aynı, bu süreçleri tamamladım. Çiftlik başvurularımı yaptım. Bazı çiftliklerle görüştüm bile:)

Bakalım hangi çiftlikte Ta-Tu-Ta diye güne uyanıcam:)


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

yorumlarınız