18 Nisan 2013 Perşembe


Portakal suyu sıktığım bir gün, portakal kabuklarını nedense atmaya kıyamadım. Bir gün buzdolabında beklettim. Böylelikle sıkıldıktan sonra haşat olan kabuklar kendilerine gelmiş oldular. (Portakalı sıkarken, sıkacak yerine makine kullanırsanız, portakal kabuklarının kenarları daha düzgün oluyor.)
Sonra içlerine pudingleri koyup, krem şanti ile süsledim :)
Harika bir sunum oldu.

Afiyet olsun!


17 Nisan 2013 Çarşamba


Uuuuuzun bir aradan sonra merhaba!
Stilistlik kursundan arkadaşım Gizemcim, kuzeni ile birlikte Sillydress adında yepyeni bir marka kurdular.
Sillydress, kadın-erkek giyimi, aksesuarı gibi bir çok ürününün yanına yepyeni kırtasiye ürünleri de eklemiş. Online alışveriş yapabileceğiniz siteleri için buraya tıklayabilirsiniz.
Ama yok ben, canlı kanlı giyer çıkarır denerim illa ki diyorsanız da; Nişantaşı Teşvikiye Camii arkasındaki ofislerinde tüm bu cicileri bulabilirsiniz.

Ben de bu çalışkan kızları hem tebrik etmek, hem de alışveriş yapmak için ofislerine ziyaret ettim. Giderken de cupcakeler yaptım, sımsıcak bir kahve ile hüpletiriz diye:)


Evettt, kalıplara koyma kısmı biraz acemice olabilir ama tadı harikaydı. Cupcakelerimi daha önce Migrostan aldığım cheesecake tabanına koyup tüllerle bir güzel süsledim. Biraz fazla süslü oldular, ama tebriğe de yakışır diye düşündüm. Tüm yüreğimizle yazdığımız notumuzu da ekleyince her şey tamamdır:)