16 Ekim 2009 Cuma

GAP GÖRME ENGELLİLER İ.Ö.O YARDIM ETKİNLİĞİ

2 yorum :
 

Derya Baykal'ın programını izlerken azcıkta örgü örsem de ne yapsam ki dedim içimden...Sonrada üniversitedeki arkadaşlarıma hatta dostlarım diyim 1er el emeği göz nuru paket yollıcaktım, hadi onlara bere atkı falan örürürm dedim..

kii...

Sevgili LAÇİN'nin sayfasını gezerken hopppp ne göreyim GAZİANTEP GÖRME ENGELLİLER İLKÖĞRETİM OKULLUNA ÖRGÜ YARDIMI ...Nedir ne değildir derken... Bu yardım kampanyası çok hoşuma gitti.Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıcam.

Zaten bu konularda herkes oldukça duyarlıdır ama birde görme engelli değil de bedensel engelli ve hergün okula akülü arabasıyla gelip tenefüse çıkamayan bir öğrenciniz olunca çok daha fazla etkileniyorsunuz sanırım....

AHAH VAVAHAVAVAH demektense bu tarz etkinliklerle birlikte beraberlik olup elimizden geleni yapmalıyız diye düşünüyorum.

YANLİŞ MİYIMMM EY BLOGGERLARRR?????

20Ekim ve 15Kasım arasında gerçekleşicek olan bu etkinlik için Sevgili EVCİMEN ve ÖRGÜ DÜNYASI forumu ziyaret ediniz...

2 yorum :

  1. çok haklısın, duyarlı olman ne kadar güzel..

    YanıtlaSil
  2. Güzel yorumun ve desteğin için çok teşekkür ederim :) Aslında biz kıyafetlerin 0 olmasını istiyoruz çünkü zaten çocuklar hep 2. el giyiniyor. yardım yapanların çoğu öyle yapıyor. Öğretmenler bile çocuklarından vs. getiriyor. Ben istiyorum ki bayram hediyesi 0 olsun. yeni olsun. Aslında böyle şeyleride kıramıyorum ama gönderin değerlendireyim olmadı Gaziantep sevgi mağazasına götürürm. Gaziantep'teki fakirler faydalanır ne dersiniz ???

    YanıtlaSil

yorumlarınız