6 Mayıs 2011 Cuma

2 Ay Sonra Merhaba

7 yorum :
 

                                                                                                                   photo : Teltin :)


HUUUHUUU Merhaba Millet Nasılsınız ?
Ben geldim, gelebildim sonunda..
En son 26 Şubatta yazmışım , gitmişim :)
Tarihler 6 Mayısı gösterirken  yine sizlerle birlikteyim :)


Blogların kapatılması konusuna hiç değinmeyip yazımı yazmaya çalışıcam..
Aslında bu araya benim ihtiyaçım vardı. İşlerim bir nebze hafifledi diyebilirim. Öncelikle koskocaman bir stilistlik dosyamı bitirip verdim ki 2.si beni bekler:)))hhhuuuu sezgicim başlasan diyorum artık :)


2aylık sürede  dershanede en önemli konularımı bitirip, öğrencilerimi sınava hazırladım , bool boll gezdim,( Evita Müzikali, Ankara ,İstanbul live, Sabahtan Akşama boğaz gezintisi, Makyaj Eğitimi, Anadoluhisarı ... vs ), özel derslerim başladı, çok az dikiş diktim, cuma-cumartesi geceleri sabah erken kalkmam gerektiği halde  bolca plan koydum, karaokede boyumun ölçüsünü aldım ama sesim hala güzel iddaa ediyorum, AyraŞehri ile tanıştım , Meditasyona başladım ,bolca yiyerek nasıl aynı kiloda kalmanın yollarını buldum, mesleğimde farklı yönlere adım attim, gözaltı kremi kullanmaya başladım, MAC ürünleri vazgeçilmezim oldu ,Şebnem Ferah konserine 1kez daha gidemedim.... Şimdilik aklıma gelenler...


Kısaca sanki yenilendim de geldim ben buraya :) 
Yepyeni bir ben oldum da geldim :) 
Sebebini bilmiyorum yalnızca böyle hissediyorum .
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum  diye mırıldanıyorum kendi kendime :)


En yakın zamanda yorumlarınızı yayınlayıp, sizlere geri dönücem,


                                                                             Sevgilerimle ..

7 yorum :

  1. Hoşgeldinnn:)Özlemiştik seniii:) Kırmızı ayakkabılarına bayıldım:))

    YanıtlaSil
  2. ayy ne güzel kendini böyle yenilenmiş hissetmek.bazen ara vermek çok iyi geliyor insana. çok sevindim, içimi açtı yazın :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba sezgi hanım. Ben nuran. Hoş geldiniz. Çok özlemişsiniz belli, soluksuz yazmışsınız bende Yazınızı bir solukda okudum. Hoşuma gitti. Ben de şebnem ferah hayranıyım. Şu anda da onu dinliyorum. sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldin özledik seni :)

    YanıtlaSil
  5. hoş geldin canım:) sanki bi de zyıflamışsın gibi gördüm ben:) bunu da değişimlerin arasına eklemelisin;) bi daha bu kadar uzun ara verme,kendini özletme;)

    YanıtlaSil
  6. hayat güzel : merhabalar :) şekerım sen ne guzel şeyler yazıyorsun balım. Evet gercekten zayıfladım .Inan kı hemde hiç farketmeden :)

    melis kıyıcı : haklısın melisim..öprim

    Aynur (küçük hala) ::))Hoşbulduk aylar sonra aynurucmm ,

    Nuran : Sevgılı nuran ınan kı ben de acayıp bır sevgı soz konusu sebnem feraha karsı. Böyle yazılar yazıyor olup sızlerın bunları okumanız ayrı bır guzel tekrardan cok teşekkur ederım sevgıler..

    sophie'nin dünyası: heuehue içimdeki enerjiyi sizlere yansıtmak ne kadar guzel bır ınanamazsınız :)Oh ne guzel çimiz açılsın bol bol..

    pride : Şekerim en yakın zamanda gelıcem sana . senı ben ankaralarda gordum ama senmısın degıl mıısn karar veremedım. 7.cadde de KOTON da sanırm . opuyrum

    YanıtlaSil

yorumlarınız