3 Ağustos 2011 Çarşamba

Fanta Gençlik Konseri - Tarkan

2 yorum :
 
Fanta' nın bu yıl 10.sunu düzenlediği Fanta Gençlik Festivali artık yazın eğlencesi haline geldi. Ben son 3 senedir katılıyorum. Diğer şehirlerde nasıl olur bilmiyorum ama Tekirdağ 'da ortanın üzerinde bir not alıyor benden. 
Hemen hemen her yıl aynı tayfa ile  konsere katıldığımız için konser bizim için bahane , buluşmak şahane modundayız.


Hatta geçen seneki konser maceramı burada bahsetmiştim:( Mutsuz son :(


Bu seneye gelicek olursak ; konuklarımız MANGA ve TARKAN 


 2 Konukta güçlü olunca bu sene diğer senelere göre konser alanı fazlasıyla büyüktü. Konser öncesi olan aktivitelerin nasıl olduğuna dair haberim yok. Çünkü bizim sohbet muhabbet uzayınca Manga' nın son 2 şarkısını dinledik.





Ben sosyal içiciliği bile bırakmak üzereyken Türkiye'nin diğer bir ucunda öğretmenlik yapan arkadaşım bana kaçak sigara getirmiş. Sağol azerice uyarı bizi baya güldürdü. 


SAĞLAMLIĞIMIZ İÇÜN SİGARA ÇAKMAYALIM :)))


Konsere gelecek olursak Tarkan yine aldı götürdü.Dünya starı olmaya yaraşır bir performansı vardı. Dev led ekranlar, ışık gösterileri, harika sahnesi, 3farklı Ceyda Balaban tasarımı kıyafeti, enerjisi derken boşuna STAR olunmadığını tam olarak gözler önüne serdi.


Tarkan'nın her şarkıda değişen sahnesi ile görsel şöleni yakalayabildiğim kadar fotoğraflamaya çalıştım. Ben sahneye ilk görselde gördüğünüz uzaklıktaydım. Bu kadar uzak olunca fotoğraf makinemin hiç bilmediğim yönleri keşfedip, uzaklar yakın oldu:) Konser olunca eller havaya, dans tam gaz; bazı fotolara eller kollar da dahil olmuş. 


Kısacası Tarkan'ın Kuruçeşme'de, Harbiye 'de izleyebileceğimiz niteliklerde bir konserine konuk olduk. Umarım gelecek senelerde konuk olacak sanatçılarında aynı özeni gösterir...










































2 yorum :

yorumlarınız