19 Haziran 2014 Perşembe

18 Tane Ben Var Bende, Benden İçeri

1 yorum :
 
DİKKAT DİKKAT  Şimdi okuyacağınız yazıda 9 tane fotoğraf ve her fotoğrafta 2 tane ben olmakla 18  tane ben yani SEZGİ bulunmaktadir. Eğer 18 tane beni görmek istemezseniz,sağ üstteki x tuşuna basışlar serbest :)
 Bir ben var bende, benden içeri....demiş Yunus Emre. Bir ben varsam eğer madden, dokunulan, görülen bir de görülmeyen sadece bana görünen, sayısız ben var. Her ben de benim yansımam, hayatın bana yansıması adeta.
Sanki ben küssem, kızsam şu dünya evi işlere..Önce ben sonra hayat herkes bana kızıyormuş gibi hissediyorum.
Sonra bakıyorum taaaaa uzaklarda biri bana selam çakıyor. Ahoy Sez diye :) Tüm neşem yerine geliyor. Sarı sarı, kırmızı kırmızı, yer gök yerinde...
Şaşırıyorum tabii. O kadar çok şaşırıyorum kİ ağzım 5 karış açık bakıyorum hayata. Nasıl yani? O mu? Ona mı? Bana mı? Neden ki? Hiç mi düşünmedi? Hiç mi empatisi yok ?
,
Başımı yaslarım en değerli, en kıymetli kişiye yani bana, kendime ,Sez'e. Neden böyle oldu?, Keşkeler, Ah sen ben lere, takılmadan vardır bir sebebi derim, geçerim.


N'yapalım madem? Hayatında bu yüzünü, bu cümleleri duymak görmek hissetmek te varmış deyip ufuklara bakarım. Yepyeni bir gecenin habercisidir ufuk çizgileri.
Benim doğduğum köylerde,
Buğday tarlaları yoktu,
Dağıt saçları bebek,
Savur saçlarını...
Cahit KÜLEBİ'nin dediği gibi yenilikler, yepyeni insanlar, kurulan taze diyologlar,hikayeler ile unutulur gider kızgınlıklar, küskünlükler..
Kocamanda öptün mü şu hayatı gıdısından
senden, benden güzeli, mutlusu yok bu hayatta :)

Kazak, Tayt, Kaban : Mudo, Ayakkabı : süperga

1 yorum :

yorumlarınız