17 Eylül 2010 Cuma

Fashion's Night Out Öncesi ve Sonrası Maceralarım :)

3 yorum :
 
IMG_2972

Fashion's Night Out benim için oldukça hareketli, stresli, eğlenceli ve süprizlerle dolu geçti...

Hiç böyle bir gece ve gün tahmin etmemiştim :D

Gündüzden akşama doğru atraksiyonu bol olaylar yaşadım.

Sabah ilk işim Nişantaşı'na koşturup Dice Kayek tasarımı FNO T-Shirt'ü almak oldu. Sonrasında hazırlanma faslı , nereye gitsem acaba diye düşünürken saati de oldukça ilerletmiş olduğumu farkedip panik içinde evden çıktım.

Trafiğin yoğun olduğunu tahmin ederek metrobüsle gitmem en mantıklısıydı çünkü Bağdat Caddesi' ne gitmeye karar vermiştim. Hemde saat 18.00 da:D Resmen eğlenece arıyorum yani kendime ..

Neyse metrobüs durağına geldiğimde minik bir kız çocuğunun ağlama sesini duyuyordum ama öylesine ağlıyordur diye düşünürken bir farkettim ki ...Lüle saçlı ,mavi gözlü kızımızın başı metrobüs durağının demirleri arasına sıkışmış. Başı bir tarafta vucudu bir tarafta...Nasıl da korkup ağlıyor. Bende bir an panık oldum. Çöktüm dizlerimi yere minik kıza onu kuratracağımızı korkmaması gerektiğini anlatmaya çalışıp bir yandan da kurtarmaya çalışıyorum.Annesi mi ablası mı bilemdiğim bayan ise çoçugun kafasını zorla demirlere vuravura çıkarmaya çalışıyor. Çocuğun canı yanınca daha çok ağlamayabaşlıyor. Bayanı
baştan bir güzel payladım, (ama hakketti!!!) sonra etrafımıza toplanan bir grup kalabalıktan gelen sesleri hiçe sayrak mınık kızı kendime çekip , sıkıştığı yerden çıkardım :DDDD YUPPİİİİ

Yavrum çıktığı gibi nasıl sarıldı bana , güzel kızım benim. Bende bir güzel sarıldım.Yanındaki bayan ise hala kalsaydın orda keske diyip duruyor..YORUM YOK !!!


Önemli Ve Yararlı Bilgi : Bizler başımızın girdiği delikten çıkamayız ama 6-7 yaşına kadar çocuklar başlarının girdiği her delikten kolayca çıkarlar :)

Büyüme baştan ayağıya doğru olduğu için, baş çevreleri, vücut çevrelerinden daha büyük bu yaşlarda .Yıllar geçtikçe totolarımız büyüyor :), vucudumuz kas ve yağ oranı artıkça şekilleniyor..vs Baş çevremiz, vücudumuza göre küçülüyor..

Farenin kuyruğu muhabbetine benzedi ama öyle :))

Kurtarıcı modundan çıkıp metrobüsüme atlayıp Söğütlüçeşme ,oradan taksi ile Bağdat Caddesi yapmaya kalkışınca yarım saatlik yolu 1 saatte geldim.Trafik felç. Zaman geçmiyor.Kurtarılcak insan da yok çevrede :) VOGUE -Eylül ayının eki olan FNO Rehberini gözden geçiriyim dedim. Nerede, ne var karıştıryım biraz derken baktım ki telaş ile çıkarken alamayı unutmuşum yanıma :(


Tabii evden çıkarken unutulan güneş gözlüğüm ve makyaj çantamın yanında Fno Rehberini unutmam ballı kaymak oldu .

Sonunda Cadde' ye geldim.Büyük bir heyecanla gezinmeye başladım.


İlk durağım DKNY oldu. Suat Ateşdağlı'nın müzikleri eşliğinde gezmeye başlamadan önce detayları fotograflamak için makinemi çıkardım ve gördüm ki SD kartımı notebook içinde unutmuşum:D Ben kendimi nasıl unutmadım diye düşündüm yanı bir an:D

Dedim Salla sezgi al şarabını Suat Ateşdağlı'yı dinle !!!!!:))) hehuheuheu

Harika şaraptan ve kanepelerden sonra akışına bıraktım kendimi mağazalara başladım.Herşey gerçekten çok iyi hazırlanmıştı. Her mağazanın önü bir karnaval alanı, müzikler, ikramlar insanlar cıvıl cıvıldı Cadde...

Canım Stil Direktörü' mü yalnız bırakır mıyım:) Bilstore 'da Esmod ile Gömlek tasarlarken yakaladım ,sarılıverdim arkasından sonra bende kendisine yardım ettim :)))Ruhunu ve kalbindekileri çevresindekilerle paylaşmaktan kaçınmayan Stilciğimin , kombini de kendi gibi çok şekerdi.


Edacım ile Bilstore 'da yaşanılanlar:))) ve Esmod sorumlusunun bizi ölümsüzleştirdiği kareler daha sonra ...


FNO Cicilerime gelince,
Fno t-shirt,
Pudra rengi pantolon :MNG ,
Kırmızı pabuç:Koton,
Küpe: Annem yeşil kısmını ördü,ben küpeye çevirdm. Daha önce buarada anlatmıştım.
Kemer: Lastikli asker yeşili kalın kemer gözüme sade gelince payetli kumaşımdan gelişi güzel kestiğim parçaları üzerine silikon yardımıyla yapıştırdım.

Cadde' den sonra Nişantaşı'na geldik. Fakat İstinye Park'a gitmeye gücüm yoktu. Gerçeketn çok yorulmuştum. Yaşadığım türlü türlü olumsuzluklara rağmen harika bir gün ve gece geçirdim.Nice daha güzel günlere hep birlikte :)))
SEE YOU SOON !!!!

fno1


IMG_2984

fno2

3 yorum :

  1. ya oooofffff ben niye orda olamadim =/

    YanıtlaSil
  2. Aslında en iyi tadı orda çıkar diye ben de caddede olmak istiyordum ama Nehir'in üşüyeceğini düşündüm. Güzeldi ama İstinye'de de.

    YanıtlaSil
  3. Sena :Seneye inş sende katılırısın güzel kız:)

    Nehirin eylemleri: Cadde güzeldi gerçekten.Bnede istinye de ALFA ROMEO standını gormek ıstedım ama olmadı:)

    YanıtlaSil

yorumlarınız