27 Nisan 2012 Cuma

Maxi Kot Elbise ve Pisikletim

2 yorum :
 
Bu zamana kadar baharın gelmesini bekledim. Ne dediyse okey dedim, yağmur dedi eyvallah, fırtına dedi bu da geçer birader dedim ama artık yeterrrrrrrrrrr

Duy beni baharrrr, gel artık, sen yazdan daha da güzelsinnn



Geçen sene yazlıkta sanırım 20 dakika içinde çekindiğim pozları artık paylaşma vaktidir deyip, yaz moduna geçiyoruz. Pozlar pek şeker ve sevimli olmuş dimi:) Mütavazi olamayacağım. İnanın ki hiç birşey tasarlanmamıştı. Ya da sanki herşey kendiliğinden yanyana gelmiş , tasarlanmış ta bir benmişim eksik gibi bişey oldu:) 

Ver pozunu dediler;  bir sağ bir sol derken, çeken kişinin de ellerine sağlık :)

Ayrıca  fotoğraflarımın çekiminin kalitesine dair çok mail ve yorum alıyorum. Öyle fevkalede bir makine bile olmadan neler yapabileceğinize dair sizleri bilgilendirme postu yakında :)


Herkes için Bisiklet ve Çocukluk birbirne yakışan 2 güzel kelimedir. Ben HARİÇ!

 Çünkü oturduğumuz yerler sürekli şehir merkezinde olduğu ve buna bağlı olarak  bir mahalle hayatı yaşamadığım için bisiklet ile taşınmam sizlerle aynı zamanlarda  olmadı. Tabii ki bu durumun en şiddetli nedeni 2 tekeri bir türlü doğrultamamamdır. Hatta canım babam bir yaz tatilinde belki oralarda öğrenirim umuduyla bisikletimi arabanın üzerine sabitleyip, taa Ayvalık'lara kadar götürmüştü. Aslan baba:)  


Öğrendin mi?  Tabiİ ki hayır:) 


Yıllarca kocakız baştan 4 teker, sonra 3 teker olmak üzere yuvarlakdık derken bir gün ki tarihler lise hazırlığı gösterirken, kendi çabalarımla 2 tekerleği doğrultup, bisiklet gezilerime çıkmaya başladım:) İşte emektar pisikletim ile benim böyle acıklı ama mutlu sona bağlanan bir ilişkim var :)


Şuan da kendisi mertebe atlayıp, fottoğraflara dekor bile oldu :P



Elbisem: LCW
Ayakkabı: Deıchman
İstanbul temalı eşarp : hatırlamıyorum:(
Oje: Golden Rose Oldukça uygun bir fiyata deneme amaçlı alıp hemen kurumasına ve dayanıklığına  hayran oldum.
Gözlük : Osse
Bilezikler: Pazar

2 yorum :

  1. Senin şu poz işine özel bir yeteneğin olduğuna inanıyorum, hatta özel bir ışığın olduğuna da inanıyorum. Bu sadece fotojenik olmaktan daha fazla bir şey. Nasıl desem, özelsin bu konuda işte.

    YanıtlaSil
  2. hepinin markasını yazmışsın, bisikleti bırakmışsın...
    bisan.

    YanıtlaSil

yorumlarınız