1 Ağustos 2012 Çarşamba

Pespembe Bir Masal

Hiç yorum yok :
 

Merhaba ben Sezgi'nin yandan profiliyim:) Bugün ben sizlere eşlik etme görevi bende. Sezgi tatilde :P Çünkü 2 günde 4 tane arkadaş evlendirdi. 

Hepsinin BU MUTLU GÜNDE SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN.. diye başlayan davetlerinden sonra hiçbirine kıyamayarak, ama kendinden de vazgeçerek gelin&damat yanında 32 diş ile göbekler atar halde bulundu.
Eski arkadaşlarıyla hasret giderdi, uzak kaldığı pistler ile tekrardan buluştu. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı ya da fark etmeden pıt diye bir damla düştü eline.
Her şey bu kadar güzelken sadece bir düğünde -onda da ayakkabı ve çantayı unutmuş olarak- kendini fotoğraflayabildiği için pek üzüldü. Halbuki dördü içinde ayrı ayrı, özel özel hazırlanmıştı.


 Her bir kıyafetinin özel ismi olan Zeki Müren'i özenerek elbisesinin adını pespembe bir masal koymuştu. Özel dikim olan elbisesinin sağ kolunun üzerinde 4 kat tül ve omuz detayı için omuz başında kristal tülcükler kullanılmış ki kabarık bir görüntü versin diye.


Aksesuvar olarak da Eminönü ganimetlerinden faydanalanrak imitasyon pırlantaları ile ışıldadı. 
Ayakkabı ve çanta; bu beyaza yakın pembeliğe zıtlıkta güvez rengini tercih etti. Fotoğraflamayı unuttuğu için pek üzüldü. 
Nasıl size güzel eşlik edebildim mi?
Belki yakında Sezgi' de sizlere merhaba der????

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

yorumlarınız