30 Ağustos 2013 Cuma

#SezGez Tatlı Huzur Cafe/ Kalamış

Hiç yorum yok :
 

Münir Nurettin Selçuk ne güzel demiş, Bir Tatlı Huzur almaya geldik Kalamış'tan diye... Tatlı Huzur Cafe'de ismini aldığı bu eserin dediği gibi bol huzurlu bir cafe. Küçük yemyeşil bahçesi, salıncağı, çiçekleri, sallanan sandelyesi ve harika dekorasyonu ile misafirlerini İstanbul'un kalabalığından bir nebzede olsa uzaklaştırıyor. Cafenin yönetimi, küçüklüğümde izlediğim Mahallenin Muhtarları dizisinin sevimli Şirin'i, oyuncu Esra Akkaya nın eşi Harun Bey'de. Harun Bey her müşterisi ile birebir ilgilenip, sizi evinizde çay kahve içiyormuş gibi konforlu hissettiriyor. Cafenin dekorasyonu ise Esra Akkaya ya ait. İngiliz tarzındaki döşemelerin çoğu eskitilmiş, ferforje mobilyalardan oluşuyor. Sanki masal diyarındaymış gibi hissediyorusunuz kendinizi.


Avrupa yakasından kalkıp bir kahve içmeye Tatlı Huzur'a gittiğim için bana deli diyebilirisiniz ama İstanbul'un gürültüsünden uzak, masalsı bir diyarın içinde harika sunumları ve Melek'in kurabiyesi için herşeye değer.
Bu cafeye dair daha çok yazı yazacağımı bildiğim için, yazıma burada son veriyorum. 2. Talı Huzur yazısında görüşmek üzere:)



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

yorumlarınız