16 Mart 2014 Pazar

Nar Dükkan / Karaköy

Hiç yorum yok :
 
Yıllardır Rumelihisarı'ndaki hizmet  veren Nar Cafe' ye koşarak gider, kahvaltımı eder, mis gibi boğaz havasını koklardım. Sunumuna bayıldığım, her tat için bambaşka bir sunumu olan , bu sayede farklı lezzetler tatmamı sağlan bu güzel mekanın 2. şubesi yeni göz bebeğimiz Karaköy'de açıldı.
Karaköy'deki mekanında da yine kendilerine has bir tarza sahip. Sunumları fevkalade hatta çok daha iyi diyebiliriz.  Ahşap masaları, tuğla duvarları, aynaları, ışıklandırmaları ve ince detayları ile ister kahvaltıya ister yemeğe ister beş çayına gidebilirsiniz.


 Çok fazla yemek görseli kullanmayı sevemesem de 4 kişi 4 farklı menü alarak harika bir pazar kahvaltısı/ brunchı yaşadık. Bir menünün içeriği de inanın çok dolu ve yorucu. Bazı mekanların fiyat politikası ve sunumları ile aslında yaşadıkları tezatlıklar bu konuya girmeme sebep oldu.

İnce düşülmüş detaylarda zengin kütüphanesini örnek verebiliriz. Çayınızın yanında okuyabileceğiniz çeşit çeşit kitap hem masalara serpiştirilmiş, hem de bir köşeye yığılmış. Gel beni oku diyor adeta.


 Bir Fen Bilimleri öğretmeni olarak ta bayıldığım diğer ayrıntı bu beher glass. Bizim laboratuvarda içinde türlü türlü malzemeler karıştırdığımız, milimetresi için ter döktüğümüz bu  beher glasslarımızın, dev boyutunu bu şekilde kullanmak çok akıllıca . Laboratuvarda deneyleri daha sevimli kılmak adına bu sunumu kullanılabilirim kesinlikle.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

yorumlarınız