3 Eylül 2009 Perşembe
Kışa Yufkalar
Yufkalarımızda bittikten sonra bir tek TARHANA kalıyor,oda bayramdan sonra inş..
Bu yufkaları açıp, saçta baştan tam daire sonra resimde gördüğünüz üzre 2ye katlanmış halde pişiriyoruz:)) { böyle mi denir bilmiyorum,pişirilir mi ?}Karton kutulara koyuyoruz çünkü çok hassas oluyorlar kendileri.Hemen kırılıyorlar.
Yerkende suda bekletip, yumuşamasını sağlıyoruz,sonra içine bişeyler koyup tavada gözleme yapar gibi pişiriyoruz.
Sahurda iyemeğe başladık bile :)))Umarım kışa kadar kalır...
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
Bizde yaptık bu yufkalardan ramazan öncesi, sahurda süper oluyor :)
YanıtlaSil