3 Eylül 2009 Perşembe

Kışa Yufkalar

1 yorum :
 

Yufkalarımızda bittikten sonra bir tek TARHANA kalıyor,oda bayramdan sonra inş..

Bu yufkaları açıp, saçta baştan tam daire sonra resimde gördüğünüz üzre 2ye katlanmış halde pişiriyoruz:)) { böyle mi denir bilmiyorum,pişirilir mi ?}Karton kutulara koyuyoruz çünkü çok hassas oluyorlar kendileri.Hemen kırılıyorlar.

Yerkende suda bekletip, yumuşamasını sağlıyoruz,sonra içine bişeyler koyup tavada gözleme yapar gibi pişiriyoruz.

Sahurda iyemeğe başladık bile :)))Umarım kışa kadar kalır...

1 yorum :

  1. Bizde yaptık bu yufkalardan ramazan öncesi, sahurda süper oluyor :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız