23 Ağustos 2013 Cuma

Küçük Karamel Elbise

2 yorum :
 


Küçük Karamel Elbise'lerin hak edilen değeri göremediklerini düşünürüm hep. Aslında adına uzun uzun yazılar yazılan ve sürekli must have listelerinde bulunan küçük siyah elbise kadar durum kurtarıcıdır. Kırmızı, siyah, krem, fuşya, yeşil, caramele en yakışan renklerdir.
Beyaz tenli ve açık kumral saçlarıma kahve,altın,krem tonlarını hep çok yakıştırırım. Bu renkler içinde kendimi bulurum resmen:) 


Yılın ilk nişanına giderken gardıroptan Küçük Karamel Elbise'mi siyah stilettolar ile birleştirdim. Ayakkabı da elbise de bence gardırobumun "iyi ki var" ları :). Hafif bir makyaj ve bir clutch ile geceye hazırım. Büyüdükçe farkediyorum ki desenlerden vazgeçiyor, düz çizgiler tercih ediyorum. Böylelikle kendimi hem daha fresh hem de daha dinamik hissediyorum. Ne kadar dinamik hissettiğimi aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz:)

Bol kahkahalı günler bizimle olsun:)

(Elbise, Koton; Ayakkabı,İnci; Saat,Seiko;)

2 yorum :

  1. yazdıklarına kesinliklee katılıyorum fotolarda da çok enerjik cıvıl cıvılsınn:))sabah sabah içim açıldı inan:) ayakkabılarda da dün kararsız kalıp almadığım bir ayakkabılyı hatırlattı, bak buna çok üzüldüm keşke alsaymışımm:))
    modavesaireburcu.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay teşekkür ederim. Pek mutlu oldum yorumuna Burcu :) Artık alışverişlerimde zamansız parça olup olmadığını düşünüp alıyorum. İşe yarıyor :) Sevgiler..

      Sil

yorumlarınız