23 Ağustos 2010 Pazartesi

Püskül Yakalı Beyaz Tunik ve Eşek Adası

1 yorum :
 
Çeşme ye gelipte tekne turuna katılmadan olmaz dedik. Attık kendimizi tekneye. İyi ki attımışız baya eğlendik, resmen MASMAVİ akvaryum gibi koylarda yüzdüm(k). Tertemiz berrak suya kendimi teknenin tepesinden bırakıvericektim ama lenslerimi çıkarmak zor geldi :( Neyse seneye bakarsnız oobaaaa atarım kendimii :)))

Tekne turumuzda duraklarımızdan biride Eşek Adası'ydı. Malesef Eşeklerimizin hamilelik dönemi olduğu için bizleri karşılayamadı. Biz onları ziyeret ettik:)

Ada, elektiğini rüzgar gülünden ; suyunu ise deniz suyunu arıtarak elde ediyor.Turistlerin uğrak yeri olan bu adaya bilin bakalım kim sahip çıkmış ???

ALMANYA :))) Çok komik dimi? Türk Kara sularında olan adaya Almanya yardım ediyor.

Ah ahahaha ATAM NERDESİN , GÜZEL ATAM BENİM :(

Eşek adası ile ilgili 13.Agustos 2010 tarihli yazı için tıklayınız.

IMG_1723


eşek adası



Atatürk'ün çizdiği yoldan ilerleyen ,ilkelerini ilke ,andını ant edinmiş biri olarak tatile çıkmadan önce diktiğim tuniği Eşek Adası'nın çakıltaşlarında fotorafladım.



beyaztunık2

Bikini üzerine kullanıcağım ,rahat bol birşey istediğim için düşük kollu , bedene oturmayan tunik diktim. Boy uzunluğunun kenarlardan 1 karış ,2taraftan yırtmaç bıraktım. Hafif uçuş olsun diye :D

Yaka kısmına gelince ki yalnızca esprisi burada ,

Yakayı geniş bir şekilde oydum. Yaka çevirmek yerine elimde olan lastikli tüle benzerle kumaşla saç örgüsü örüp yaka kısmına ve omuzlarına elimde diktim.

Hala birşey eksik , hareket lazım derken ,

Tuniği dikerken artan tül ve yaka için kullandığım kumaşın artan kısımlarını uzunlu kısalı tüm yakaya elde diktim:)))) Püskül püskül, hareketli birşey oldu.. Yuppiii İŞTE İSTEDİĞİMDE TAM OLARAK BUYDU :)

Hatta Çeşme -Ilıca da otobüs durağını sorduğumuz süslü teyzecim de beyaz tuniğimi çok beğendiğini söyledi..Canım pamuk teyzem benim ...



beyaztunik3


Nasıl kullanılır beyaz tunik dersiniz?

Pempe sandalet (catwalk-deıchman),
Sedef kemer 1tl :) (Fatih Pazarı)
Pempe bikini (Collezione)

Senelik pembe ve altınsarısı bikinilerimi geçen sene süslemiştim... Bakmak isterseniz tıklayınız yazısının üzerine tıklamanız yeterli...

Umarım anlatabilmişimdir blogssssss...


(son 2resim Eşek Adasında çekilmedi, apayarı 2 yer, tek ortak nokta :
yere atılmış sigara izmaritleriii !!!!!!!)
1.RESİMDEKİ GİBİ HAYLLERİNİZ MASMAVİ DENİZ VE GÖKYÜZÜ GİBİ UÇSUZ BUCAKSIZ OLMASI DİLEĞİYLE...
İYİ PAZARTESİLER...


beyaztunık

IMG_2185

1 yorum :

  1. tunigin coookkk güzel olmus ellerine saglik !!!!
    bide almanyanin sahip cikmasina cok sasirdim... =( =/

    YanıtlaSil

yorumlarınız