12 Şubat 2014 Çarşamba

Aşk'a Dair Fikirler

Hiç yorum yok :
 
Aşk :)
Ne güzeldir dimi?
enerjidir, bağlılıktır, sevmektir, onu solumaktır, sarılmaktır, sonra daha çok sarılmaktır, elini her koşulda sımsıkı tutmaktır.
Bazen bir ojedir, ona koşarken kıyafetine rengi uymadığı diye hayıflandığın,
Bazen bir dilim kurabiyedir, yarısını yesin diye ona verdiğin,
Isındığın yorganın diğer yarısıdır, kulaç attığın denizler kadar seversin de söyleyemediğindir.


 14 Şubat kutlanmalı mı kutlanmamalı mı ? Düpedüz ticari mi yoksa içinden bir kırmızı balon çıkar mı? Bende tam olarak karar veremezsem de sizler için bir sürü fikir buldum. Eğer 14 Şubat bizden değil diyenlerdenseniz herhangi bir gününüze yardımcı olur belki :)


Elleriniz ile yapılmış hazırlanmış, ince ayrıntıları olan bir sofraya ne dersiniz? Şu aşk denen sihir illa ki mideden geçer diyenler için birebir. O güne özel, kırmızıya kendimizi boğmadan, yalın, sade ve detayları şıppp diye gördüğümüz bir masa eminim maşuku çok memnun edecektir. 

Eğer aranızda espri konusu bir tatlı ya da sevgilinin bayıldığı, yiyip yiyip doymadığı bir tatlı varsa 14 Şubat date mekanı belli olmuştur. Yapmanız gerekenler rezervasyon, bir çift gülen yüz ve siparişi vermeniz:)


Bi dakka bi dakka benim zamanım da bol, hazırlamam gereken projem de yok, herşey güllük gülistanlık diyorsanız, kakaolu tarçınlı mis gibi kalp kalp kurabiyeleri verin fırına. Önce evi misss gibi tarçın kokusu sarsın, sonra da sizi bir kucak :)


Seni tam 52 kere seviyorum. Çünkü... 
diyorsanız, gelin bu 52 birbirinden güzel, özel, karşınızdaki kahkahalara boğan, boğazını dümlendiren, okurken durup durup sırıtmasını sağlayan özelliklerini, nedenlerini sırayalalım. Bakalım sizin gözünden aşkınız nasılmış? 52 kere maşallah :)
Sadece bir not yazıcaktım ama çok sönük diyorsanız, hadi çocukluk günlerimize dönelim, karton makas kurdele bizimle gelsin. Ellerim, kalbim hep seninle sevgilim, al bakalım aşkımı dizelere döktüm diyerek bir zarf içine kocaman bir sevgi sıkıştırmaya çalışın:)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

yorumlarınız