20 Mart 2012 Salı

Hüseyin Delen / Masal

Hiç yorum yok :
 

İnsanların hayalleri ne kadar değerlidir. Kimseye yorum yapma lüksünü vermezler. En nemrut insanın bile yemyeşil çimler üzerinde oturup, rengarenk  çiçeklerini açmış hayallerini anlatabileceğini düşünürüm hep. Çok derinden gelen sözlerdir, değil mi? Masalımsı gelir baştan, zamanla inanırsın, bir bakarsın gerçek olmuş başrolündesin o 'Masal'ın...




Bir perşembe akşamı tüm yorgunluğumu evde bırakıp, hayallerine kavuşmuş, her notasında alın teri ve emeği olan, yıllarının birikimi 12 şarkıya sığdırmaya çalışan Hüseyin Delen'in / Masal albümünün lansmanına gittim.

Sahnede klarnetle harika nağmeler yaratan, tabir-i caizse klarneti konuşturan bir adam vardı. Her şarkının bir hikayesi ve geçmişi ile bizlere Jolly Joker 'de   harika bir gece yaşattı.

10 yaşında klarnet çalmayı öğrenen, 12 yaşında ilk ödülünü alan, 14 yaşında ilk bestesini yapan Delen'i aslında hepimiz tanıyoruz. Funda Arar olmak üzere birçok sanatçının muhteşem şarkılarındaki ve dizilerdeki klarnet tınısı Hüseyin Delen'e ait. Daha bir çok yeniliklere imza atacak gibi görünen Delen, yurt dışında da birçok çalışması mevcut. 




Önce Hüseyin D., sonra Amy W. :p


Ben o gece hayallerine ulaşmanın harika hazzına ve siyah bir elbisenin hayat kurtaracağına bir kez daha şahit oldum :P Siyah küçük elbise koleksiyoneri ve hayallerine kavuşmuş biri olmaya karar verdim:)

Cicilerime gelirsek; 

Siyah deri parçalı  Koton Elbise,
Siyah Süet Oxford,
Kırmzı Mango Kaşe,
Örgü ipekyol Çanta,
Beyaz babaanne hediyesi atkı
Gri Koton küpe






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

yorumlarınız