15 Mart 2012 Perşembe

Ojelerde Son Renkler: Mint ve Havacı Mavi

Hiç yorum yok :
 

           Son yıllarda trendlerin baş tacı olan kıyafet, aksesuar, çanta ve ayakkabının yerini sallayan yepyeni bir çılgınlık MERHABA dedi, bizlere. Kendisi minik, etkisi büyük, ilgiyi kendisine toplamayı bilen renkli şişeler yani OJELER modanın odak noktası haline geldi. 


Mint
         
          Geçtiğimiz yıllarda kıyafetimizi, çantamızı belirledikten sonra ojemizi de bordo, beyaz ve kırmızı gibi klasik renkler seçerdik... Günümüzde ise neredeyse önce ojemizi, sonra kombinimizi tamamlar hale geldik. Oje renklerinde ise tam bir çılgınlık söz konusu.   


         2012 İlkbahar-Yaz sezonunda Nil Yeşili olarak tanımlanan, dünya listelerinde Mint diye anılan yeşilin vintage havasındaki tonu tüm kadınların tırnaklarını süsleyecek. Mint, bu sene sadece tırnaklarda değil, gardırobumuzun birçok parçasına da hakim olacak.  




Mavi

        Moda trendleriyle bünyemiz gök kuşağının her rengine hazırlanmışken gökyüzünden bizlere yeni bir renk daha gözünü kırptı. Bizi Mint gibi oldukça etkileyen, yumuşak, huzur veren hali ile Blue Sky, yani Havacı Mavi olarak adlandırdığımız bu renk ile kendimizi bulutların üzerinde hissetmemek mümkün değil. 


         Bahara yakışan bebek pembeleri ile "Bahara hazırım.", kahverengiler ile "Ben buradayım.", beyazlar ile "Uçuyorum gelen var mı?" havası veren Havacı Mavinin güzelliğinin yanında kullanım özgürlüğünü de bizlere sunuyor.





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

yorumlarınız