13 Şubat 2014 Perşembe

Sevgili'ye Dair Fikirler

2 yorum :
 
Aşk diyorduk dimi?
Aşk bazen ona ulaşmak için yollarda saatlerini harcamaktır,
 ona yemekler hazırlayıp, onun beğenmemesinde de vardır aşk,
 bıkmaz yeniden yaparsın,
 yenilmezdir aşk kenetlenmektedir,
öylece durup durupken resimlerine tekrar tekrar bakmak,mesajlarını tekrar tekrar okumaktır,
sevginin kutsallığından,kutsaldır aşk
Günahsızdır, mübahtır...



Din Don Din Donnnnn !!! 
Kendi yaptığınız ya da sevgilinizin en sevdiği kurabiyeleri (Alaçatı- İmren, sakızlı kurabiyeleri ) bir kavanoza doldurun ve doğru ona koşun. Zilden sakın parmağınızı çekmeyin:)))))

14 Şubat'ı az biraz süslü geçirelim dersen, bu fikir tam sizin için. İhtiyacın olan malzemeler: Gazete kağıdı, ip, şekilli delgeç veya ince uçlu makas. İstediğin şekilleri çıkarabilir, iplerin boyunu istediğin kadar uzatabilirsin.
PS: Gazete kağıtlarını 2. defa kullanarak geri dönüşüme de katkın olmuş olur.


Masanı dizayn ederken, runnerın üzerine o geceye dair söylemek istediğin birkaç cümle yazabilirsin. Runnerı siyah bir parça üzerine, beyaz tekstil kalemi veya beyaz bir zemin üzerine rengarenk kalemlerle aşk sözlerinizi yazarak yepyeni bir hale getirebilirsin. Kısaca Sen Sus, Masan Konuşsun!


Belki de ne güzel hediye olacaktır hazırladığınız kart. İhtiyacınız olan, karton makas zarf ve hayal gücü. Eminim ki ben hiç beceremem böyle şeyleri diyen kişinin bile hazırladığı kart çok güzel ve çok özel olacaktır. Bence kendinize güvenin ve deneyin beyler:)

Sevgilimiz kahve ve çay tiryakisi ise, elinden düşürmediği kupası sizin eseriniz olsun. iş ortamına gidecekse bu kupa, biraz daha geyik-aşk içeren metinler, evde kullanacaksa buram buram aşkınızı yazabilirsiniz. Hiç soğumayan kahveler çaylar sizinle olsun:)


1 örnek giyinmeyi sevemeyen 1 sevgili ile 1 örnek giyinmeyi seven 1 sevgiliye harika bir haberim var. Aynı ama farklı giyinmenin yolunu bulduk :) Resimedeki tshirt baskısına bayıldık.  Pacman serilerinin farklı şekillerini en yakın ozalitci de bastırabilirsiniz.

2 yorum :

  1. Pacman hayranı biri olarak tshirtlere bayıldım ama ilk karedeki kurabiye kavanozu da tam benlik :)

    YanıtlaSil
  2. hepsine bayıldım çok güzeller

    YanıtlaSil

yorumlarınız